Maisto produktai geriausiai deginantys riebalus

    Tiesa, kad tam tikri maisto produktai turi aukštą termogeninį efektą, tai reiškia, jog deginate riebalus vien kramtydami. Kai kurie žmonės valgo tam tikras maistingąsias medžiagas ir junginius, kurie greitina medžiagų apykaitą. Pamaitinkite savo medžiagų apykaitą šiais produktais, kurie išvardinti žemiau:

    Kietieji grūdai

    Jūsų kūnas sudegina dvigubai daugiau kalorijų, kai skaido maisto produktus, kuriuose gausu skaidulų, pavyzdžiui, avižines kruopas ar ruduosius ryžius) negu perdirbtus maisto produktus.

    Liesa mėsa

    Baltymai turi termogenetinį efektą: virškindami sudeginate apie 30 proc. maiste esančių kalorijų (taigi 300 kalorijų vištos krūtinėlei reikia apie 90 kalorijų joms suskaidyti).

    Neriebūs pieno produktai

    Šie produktai, kuriuose gausu kalcio ir vitamino D, padeda išsaugoti ir didinti raumenų masę – tai svarbu norint išlaikyti stiprią medžiagų apykaitą.

    Žalioji arbata

    Žmonės, kurie per dieną išgėrė 5 podelius žaliosios arbatos, atsikratė 6 svarų per 8 savaites, skelbia „American Journal of Clinical Nutrition“. EGCG, junginys, esantis arbatoje, laikinai pagreitina medžiagų apykaitą, kol gurkšnojate. Kad padidintumėte jo įsisavinimą, šaldytuve laikykite ąsotį šaltos arbatos.

     

    Merginos, norėdamos tapti modeliais , užpildykite anketa mūsų puslapyje

    Paveikslėlių galerija